Welcome to The Affiliate Center

Begin vandaag nog met geld verdienen via onze Affiliate programma, en meld je direct aan. Het werkt heel simpel. Promoot Togetz met je website, app of blog en ontvang een commissie. Het aanmelden kan binnen enkele minuten en is gratis.

Zo werkt het

Plaats promotie op je website die doorverwijst naar onze website. De promotiemiddelen kunnen banners, tekstlinks of productfeed zijn. Verwijs je bezoekers door naar Togetz, en ontvangt commissie over elke bezoeker die een product aanschaft. De hoogte van de commissie is 7% van het verkocht product.

Wat heeft het Affiliate programma jou te bieden.

Verschillende promotiemiddelen zijn beschikbaar om op jouw website te plaatsen, en Togetz te promoten. Zo kun je gebruik maken van banners, tekstlinks en productfeed. De resultaten van je campagnes er rapportages zijn te vinden in je account. Het is dan overzichtelijk om met de statistieken, de performance van je campagnes te verbeteren. Als partner kun je een hoge commissie van 7% verdienen. De partners ontvangen ook nog een bonus, met aan het aantal verkopen dat wordt gerealiseerd.

Inlog pagina Affiliates 

Promotiemiddelen

Klik hier voor meer informatie